Carpe Diem – faza III

Nakon stvaranja stabilnog sistema informisanja i kritične mase okupljene oko vizije znatno povoljnijih okolnosti, u odnosu na sadašnje, imaćemo najvažniji resurs za konkretno delovanje – sinergiju neslućenih razmera!

Na današnji dan, 11.06.2016.-te, aktuelan je pregled trenutno dostupnih resursa i mogućnosti, kao i nacrt početnih, konkretnih aktivnosti, shodno saznanjima i realizovanim koracima, do ovog trenutka. Dokument možete preuzeti na ovom linku Carpe Diem – upoznavanje.

Kako vreme bude prolazilo i kako se budu skupljala dodatna znanja, iskustva i mogućnosti, korigovaćemo dokument i naravno, prema tome planirati detaljne korake. S obzirom na željeni cilj, čeka nas zaista ogroman posao, ali sa druge strane gledano, šta god da odlučimo, u narednom periodu nas čeka mnogo izazova i može se reći teškoća. Ipak, možemo izabrati – da se i dalje “mučimo” i na kraju opet zavisimo od volje pojedinaca, bez da imamo “siguricu” koju nam niko ne može oduzeti ILI da učinimo napor i izgradimo za sebe i druge neuništivi temelj, osnovu našeg konstantnog napredovanja i pravog, životnog zadovoljstva.

Poznata izreka kaže da put od hiljadu milja počinje prvim korakom. Jasnom namerom smo prvi korak načinili! Neka nam je sa srećom!

 

Carpe Diem – socijalno preduzeće